PROMADURA FLOORS je specijalizovana kompanija koja se bavi uvozom i prodajom luksuznih parketa, drvenih podova za spoljašnju upotrebu (decking), materijala za ugradnju i održavanje svih vrsta podova kao i uslugama podopolagačkih radova.

U nasoj ponudi nalazi se preko 80 vrsta drvenih podova izradjenih od evropskih, južnoameričkih, afričkih i azijskih vrsta drveta.

Ekskluzivni smo zastupnici brazilskog proizvođača, TRIANGULO, za područije Balkana.

Takodje smo zastupnici i distributeri, renomiranih italijanskih proizvodjaca parketa i drvenih podnih obloga.

Ideal Legno, Listone Giordano, Ravaioli Legnami, BGP trading i mnogih drugih.

Sastavni dio našeg standardnog prodajnog programa su ljepila, lakovi, ulja, sredstva za čišćenje i održavanje parketa  i svih drvenih podova proizvođača Chimiver iz Bargama.

PROMADURA FLOORS svojim klijentima pruža dugogodišnje iskustvo i ekspertsko znanje kojim čini da svaka drvena ploča postane jedinstvena i prepoznatljiva na način kao što je jedinstveno i prepoznatljivo ljudsko biće.

ZAŠTO PARKET

Drveni pod je savršeni spoj između ljudske kreativnosti i izuzetne sposobnosti prirode da nam da sebe ne tražeći ništa za uzvrat .

Parket kao proizvod nastao od drveta, čini Vaš ambijent toplijim i ugodnijim. U poređenju sa ostalim podnim oblogama, parket je jeftinije i isplativije rješenje, kako zbog održavanja tako i zbog svog prirodnog sastava, što za posledicu ima neograničen rok trajanja.
Iako se parketi prevashodno razlikuju po jedinstvenoj boji, sklopu drveta, otpornosti i tvrdoći dugotrajnost i prirodna toplina ih čini najboljim izborom za podove vašeg životnog prostora.